Jag vill att rasismen förbjuds

En gång ville jag bara prata med en nazisttjej, men det enda jag fick tillbaks var slagord som rasförrädare, negerälskare eller pundarjävel, efter detta har jag bara känt HAT, HAT, HAT till dessa människor och deras åsikter. Vad jag menar är att om man hatar någons åsikter så hatar, i alla fall jag, den personen också. Jag vill inte bo i ett land där folket skriker slagord och förnekar våran flagga osv. Jag vill att rasismen i Sverige förbjuds. JAG HATAR RASISMEN!!

/ Emely
Kategori: 

Andra berättelser om Hat, Nazism och Rasism

Gjorde Sieg Heil-tecknet

En gång följde jag med en kompis till hans flickväns hus där det skulle bli fest. Till festen kom det en hel del äldre personer i fyrtioårsåldern och under kvällens lopp stod det mer och mer klart för mig att dessa var högerextremister.

Inget kan ändra dem med hat

Förut blev jag mest förbannad på rasister – jag ville bekämpa hat med hat. Nu har jag förstått att det är fel. Nu har jag förstått att det är synd om dessa människor och att inget kan ändra dem med hat.

Antirasisterna var de som började bråka

Jag kallar mig inte längre ”antirasist” efter Sverigedemokraternas senaste demonstration här i Göteborg. Varför?

Hat är inte rätt medel att bekämpa rasismen med

Extrema antirasister är precis lika hatiska, fanatiska och farliga som sina ”motståndare”, men ändå berättigar många deras våld och hat. Hat är inte rätt medel att bekämpa rasismen med.